1. Bose Companion 5 Software Download Mac Os
  2. Bose Companion 5 Windows 10

Sam_A

Member
Bose Companion 5 Software Download Mac

Bose Companion 5 Software Download Mac Os

As people have mentioned, connecting your Bose Companion 5 via a usb with airport express tricks the Bose Companion 5 and prevents it from going into sleep mode. I thought I would try something similar to use the system with my Sharp HD TV. I have connected my Bose Companion 5 to the usb 'service' socket in the back of my Sharp HD TV. Find Bose Corporation software downloads at CNET Download.com, the most comprehensive source for safe, trusted, and spyware-free downloads on the Web. Fix for bose speaker problem My friend had this same problem with the bose companion 5 usb speakers. A very helpful guy at the Bose store told him to buy the Monster icable for the car, and plug it into the headphone jack on the sound control hub of the speakers and the other end into the jack on the front of the G5.

Download

Bose Companion 5 Windows 10

This is driving me nuts. I've had these wonderful speakers since last December and whenever I reboot, my PowerMac G5 doesn't recognize the USB speakers and I have to unplug the power from them, plug it back in, and the computer instantly sees them and all is good for awhile. I'm a relatively new Mac user (1.5 yrs) and the reason I'm not a good troubleshooter is because I rarely have any trouble! I believe I have followed the setup correctly, but something's not right.
Anyone else ever have this problem? Can you point me in the right direction to get this resolved?
Thanks! / ~Sam

Sam_A

Member
This is driving me nuts. I've had these wonderful speakers since last December and whenever I reboot, my PowerMac G5 doesn't recognize the USB speakers and I have to unplug the power from them, plug it back in, and the computer instantly sees them and all is good for awhile. I'm a relatively new Mac user (1.5 yrs) and the reason I'm not a good troubleshooter is because I rarely have any trouble! I believe I have followed the setup correctly, but something's not right.
Anyone else ever have this problem? Can you point me in the right direction to get this resolved?
Thanks! / ~Sam